Overholdelse af EU-lovgivningen (GDPR)

Kaspersky Safe Kids overholder vilkårene i Generel forordning om databeskyttelse (GDPR) i alle regioner, hvor programmet distribueres.

Inden du installerer Kaspersky Safe Kids, får du tilbud om at læse og acceptere de vilkår og betingelser, der kræves for brug af programmet: slutbrugerlicensaftale og fortrolighedspolitik. Når du accepterer slutbrugerlicensaftalen, bekræfter du, at du er i den krævede alder til at installere Kaspersky Safe Kids. Du bedes også om at acceptere erklæring om databehandling til markedsføringsformål, som giver Kaspersky mulighed for at tilbyde dig yderligere fordele. Hvis du accepterer denne erklæring, kan du til enhver tid tilbagekalde din accept i programindstillingerne.

Tilbagekald din accept af erklæringen om databehandling til markedsføringsformål